Αποστολές εντός Ελλάδας
Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής άνω των 30,00€. Κάτω των 30,00€ είναι με χρέωση 2,00€ . Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, με την εταιρεία ταχυμεταφορών “Easy Mail”.

Για αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου οι χρεώσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το ακριβές κόστος αποστολής.

Χρόνος αποστολής/παράδοσης
Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 12:00 εργάσιμης ημέρας.

Οι ημέρες παράδοσης πραγματοποιούνται εντός 2-4 εργάσιμων ημερών*.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους επίσημων αργιών, ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Σε περίπτωση επιστροφής ή αλλαγής του προϊόντος μέσω Courier, η χρέωση είναι επιπλέον 4,00€ για όλη την επικράτεια. Η χρέωση αυτή δεν ισχύει αν ο λόγος επιστροφής προκύπτει από υπαιτιότητα δική μας, βάσει των όσων αναγράφονται στους όρους χρήσης.

*Η παράδοση εντός 2-4 εργάσιγμων ισχύει σε περίπτωση που υπάρχει απόθεμα στην αποθήκη μας. Σε διαφορετική περίπτωση ο χρόνο εξαρτάται από την ημέρα παραλαβής από την κεντρική αποθήκη μας.